Orang Putih Kata Link Exchange

Tukaran link akan dilancarkan tidak lama lagi…Aku berminat benar melawat blog rakan-rakan dan blog atau web yang aku main search je, ada yang menarik minat aku. Kepada sesiapa yang ada …

Domain Baru Untuk blog mohd isa

Akhirnya aku mempunyai domain sendiri setelah sekian lama menceburi bidang blogging ni. Bukannya apa, sebelum ni aku malas skit nak kuarkan duit untuk blogging ni. Takut tak berbaloi plak, tapi …

Mari Menggunakan Ubuntu!!!

Salam buat rakan-rakan sekalian, hari ini saya nak berkongsi tentang Operating System (OS) yang mudah digunakan dan menarik. Yang paling istimewa, ia adalah percuma. Saya baru sahaja berjinak-jinak dengan Ubuntu …

Klik.my Menyingkatkan URL

Laman web yang memudahkan pengguna untuk menghafal sesuatu URL di mana ia dapat menyingkatkan sesuatu URL yang panjang kepada yang pendek. Selain itu juga ia dapat menyimpan sesuatu rahsia seperti …

Jason Mraz – I’m Yours

Ini merupakan salah satu lagu kegemaran saya selain lagu-lagu lain. Lagu ini amat istimewa sangat bagi saya, kerana ia juga merupakan lagu kegemaran TUT…hehe…baca selanjutnya kalau ingin tahu.Well you done …