Drama Amukan Pocong Slot Seram TV3

Amukan Pocong sebuah drama Melayu terbaru dalam slot Seram di TV3 yang menggantikan drama Santau Merasuk. Terlepas juga saya hendak menonton drama ini, apa-apa pun jom kila layan sinopsis di bawah.

Sinopsis Drama Amukan Pocong Slot Seram TV3

Mengisahkan Long Husin (Azhan Rani), seorang kaki judi dan dua orang rakannya sanggup melakukan apa sahaja sehingga membelakangkan syariat Islam dengan memuja kubur dan menggunakan khidmat bomoh Siam untuk mendapatkan gambaran mengenai nombor ekor bagi menangi wang dengan cara mudah.

Malangnya, Long Husin tidak menjangka sesuatu yang lebih dahsyat menanti mereka akibat perbuatan terkutuk itu. Lebih tragis, tidak lama kemudian Long Husin sendiri terbunuh dan ilmu hitam yang telah ‘memakan diri’ menyebabkan jasad dan rohnya tidak aman sehingga menjadi pocong dan digeruni semua penduduk kampung.

Maka bermulalah kisah ngeri Long Husin yang kini harus mencari dan membunuh 13 gadis sunti untuk melunaskan janji yang pernah dibuat dengan syaitan.

Pelakong Drama Amukan Pocong Slot Seram TV3

Azhan Rani, Ezany, Iqram Dinzly, Neelofa, Nabila Huda, Farlyna Idris, Sharifah Sakinah, Elly Mazlein, Namron, Siti Elizad dan Liza Abdullah

Download Drama Amukan Pocong Slot Seram TV3

Sila klik Free Download Drama Amukan Pocong Slot Seram TV3 sekarang juga!

Amukan Pocong

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

7 thoughts on “Drama Amukan Pocong Slot Seram TV3”

  1. hoho, dah lame tak tgk cite antu, memang omputeh pun dah tak kuarkan cite antu.. nak tgk kena harapkan cite melayu laa.. tapi biasenya hampeh..

    Reply

Leave a Comment