Tingkatkan Trafik Blog Anda Dengan RDS

Salam hormat dan salam 1Malaysia buat pembaca, pelawat, rakan-rakan blogger dan tidak lupa juga kepada sanak saudara yang dikasihi sekalian. Kali ini aku ingin kongsikan satu tips rahsia untuk meningkatkan trafik ke blog korang semua dengan mudah dan pantas sekali.

E-book RDS – Pakej 3 Kali Sedap
Remedy Direct Source (RDS) merupakan sebuah manual teknik untuk menjalankan aktiviti BLOGWALKING dengan mudah dan pantas sekali tanpa membuang masa korang untuk klik link banyak-banyak untuk menjalankan aktiviti blogwalking yang ditulis oleh saudara Remedy sendiri. Bagi yang belum tahu apa itu blogwalking itu, aku terangkan sedikitlah. Blogwalking merupakan aktiviti melawat blog orang lain, tidak kira blog rakan ataupun blog yang tidak pernah baca. Bukan melawat sahaja ya, melawat dengan meninggalkan kesan sama ada di Chat Box, Shoutmix dan di kotak komen. Itulah dikatakan dengan Blogwalking.

Tetapi harus diingatkan, jangan sesekali meninggalkan SPAM di kotak komen orang ya. Itu adalah jenayah siber, salah di sisi undang-undang. Baiklah, berbalik kepada RDS. Mengapa kita perlukan trafik yang tinggi untuk blog kita? Bagi yang pasang iklan Nuffnang, Advertlets, Innity, Google Adsense dan pelbagai lagi mestilah inginkan trafik yang tinggi untuk menjanakan pendapatan korang bukan.

Kalau korang tak percaya boleh terjah blog Piston Pecah dan Uncle Punya Blog, korang boleh baca testimonial yang ditulis dua orang blogger ini mengenai RDS. Ternyata trafik mereka berdua naik dengan mudah sekali tanpa membuang masa. Begitu juga dengan aku, aku sedang menggunakan kaedah yang dinyatakan di dalam E-book ini. Ternyata ia memudahkan aku untuk menjalankan aktiviti blogwalking.

Apa tunggu lagi, dapatkan E-Book RDS – Pakej 3 Kali Sedap dengan RM30 sahaja sekarang juga dan jalankan aktiviti blogwalking korang dengan lebih mudah, pantas dan lebih sistematik.

P/S: Entri ini ikhlas aku buat untuk rakan aku Remedy untuk membantu beliau mempromosikan produk yang dihasilkan oleh beliau sendiri, aku tidak mengambil komisyen dari beliau. Sekadar ingin membantu rakan-rakan blogger lain. Terima kasih. 🙂

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

47 thoughts on “Tingkatkan Trafik Blog Anda Dengan RDS”

  1. Pingback: Tips Meningkatkan Trafik Blog Melalui Facebook Group — Blog Mohd Isa
    • memang memudahkan untuk blogwalking, grap lah. jangan lupa dapatkan ebook percuma juga dengan klik banner ebook percuma di atas. 🙂

      Reply
  2. menarik je bunyinyer… memang memerlukan teknik yang betul semasa membuat blogwalking.. hehe… tgk poket dulu kalau ada lebih boleh sambar kot..

    Reply
  3. rds dah try, sistematik bg yg rajin blogwalking, ada lagi satu sekarang wawwi matrix blogwalking, ganjaran dari blogwalking pulak, mcm menarik
    .-= nuriz´s last blog ..Video Skandal Seks Luna Maya dan Ariel Peterpan yang hangat =-.

    Reply
  4. erkh..
    kurang faham la..
    sistem ni guna auto blogwalking ke apa isa?
    .-= dhiyafaris´s last blog ..Myexwifesweddingdress.com =-.

    Reply
  5. Saya sedang mencuba teknik yang disarankan, meletihkan juga, perlu stamina MalikNoor. Cuba juga tulis rencana di Hubpages, 1st try dah kena tahan, masih kena belajar dengan Tok A.SamadSaid. Ni dok walkaround/ mundar-mandir. Anyway tq your sharing.

    Reply
  6. salam bro isa.

    first time singgah. teruja bc tjuk ni terus terjah.
    macam best jer. boleh try ni. tapi poket plak kosong.
    kena tunggu gaji ni baru sambar.
    ada masa jom bro isa ke blog saya. blog2 otai ni
    mesti bayak ilmu blh share. hehehe….
    .-= sinagarimba´s last blog ..Gula Oh Gula! =-.

    Reply
    • wslm,
      terima kasih sebab sudi jenguk blog ni
      takpa, dah ada duit nanti boleh lah beli
      mana ada otai, kalau nak sy jenguk selalu pun boleh
      tinggalkan pesan di links
      boleh link exchange dengan saya
      🙂

      Reply
  7. wah..klu gtu leh jimat masa. ilmu yang baeekkk ni..
    .-= phycrewz´s last blog ..Keputusan Pilihan Raya Kecil Parlimen Sibu (P212) =-.

    Reply
  8. ni ebook kire nak ajar macam mana nak buat blogwalking sekali banyak dalam 1 masa??
    .-= aizuddin´s last blog ..Laman Web Untuk Hantar Sms Secara Percuma =-.

    Reply
    • lebih kurang macam tulah
      kira tak perlu nak klik link orang banyak2
      just klik skali jerk
      🙂
      .-= mohdisa´s last blog ..Tingkatkan Trafik Blog Anda Dengan RDS =-.

      Reply
    • link aff rasanya takda lagi kot setakat ni
      takpa, beli jerk
      tak rugi apa pun
      🙂
      .-= mohdisa´s last blog ..Tingkatkan Trafik Blog Anda Dengan RDS =-.

      Reply
    • itu kena tanya owner
      paypal kan ada
      🙂
      .-= mohdisa´s last blog ..Tingkatkan Trafik Blog Anda Dengan RDS =-.

      Reply
    • apa lagi, kumpul2. mana tahu esok lusa dah boleh beli. 🙂
      .-= mohdisa´s last blog ..Tingkatkan Trafik Blog Anda Dengan RDS =-.

      Reply
    • Haha, rugi bro kalau tak cuba e-book ni. memang menarik kalau dapat cuba. 🙂
      .-= mohdisa´s last blog ..Tingkatkan Trafik Blog Anda Dengan RDS =-.

      Reply
  9. Pingback: Tweets that mention Teknik Meningkatkan Trafik Blog Dengan RDS — Blog Mohd Isa -- Topsy.com
  10. Pingback: MalaysiaBlogger.my
  11. Pingback: IMCurtain.com
  12. Pingback: myebuzz.net

Leave a Comment