Apple MacBook Air Daripada Dealmates

Seperti berada di dalam satu musim yang menyeronokkan apabila orang berlumba-lumba untuk memberi hadiah dengan membuat pelbagai contest dan cabutan bertuah. Paling menarik minat saya merupakan hadiah barangan Apple yang boleh tahan harganya.

Jika sebelum ini anda berpeluang untuk mendapatkan Apple iPad 2 percuma daripada blogger untuk blogger, bak kata lainnya Hidup Untuk Memberi. Kini Dealmates bermurah hati ingin menghadiahkan Apple MacBook Air secara percuma kepada pelanggan yang bertuah.

Dapatkan Apple iPad 2 Percuma!

Ya, ini merupakan cabutan bertuah daripada Dealmates. Bukan daripada blogger untuk blogger sahaja, malah terbuka kepada sesiapa sahaja yang mahukan Apple MacBook Air. Sebelum ini saya telah menjemput beberapa rakan saya di Facebook dengan membuka satu event Apple MacBook Air Percuma! Kepada sesiapa yang menerima jemputan saya di Facebook pasti sudah mengetahui tentang perkara ini.

Bagi yang belum mengetahuinya, bolehlah dapatkan Apple MacBook Air percuma sekarang juga di sini. Mudah sahaja, anda perlu klik butang BUY. Kemudian anda boleh memilih sama ada untuk membuka akaun melalui emel atau pun login sahaja melalui akaun Facebook anda.

Dapatkan Apple iPad 2 Percuma!

Klik butang BUY, jangan risau. Tiada sebarang bayaran akan diminta, kerana ini adalah untuk pendaftaran untuk cabutan bertuah kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan Apple MacBook Air daripada Dealmates. Cepat, tunggu apa lagi. Tinggal hanya 4 hari sahaja lagi untuk anda menjadi seorang yang bertuah. 😛

Dapatkan Apple iPad 2 Percuma!

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

35 thoughts on “Apple MacBook Air Daripada Dealmates”

  1. Pingback: HTC Desire HD Percuma — Blog Mohd Isa
  2. aku rasa cam nampak hang haritu kat stadium kangaq
    trening dgn nazmizan
    pas abis trening lepak kat bulatan luaq stadium,nek kriss hitam x silap aku

    Reply

Leave a Comment