BlackBerry Curve Untuk Dimenangi

Lagi telefon bimbit untuk dimenangi, kali ini smartphone keluaran BlackBerry iaitu BlackBerry Curve Smartphone. Bukan itu sahaja, anda berpeluang untuk memenangi pelbagai hadiah lain dan wang tunai. Menarik bukan, apa tunggu lagi. Jom sertai sekarang juga.

Jika sebelum ini saya ada mengajak anda memberi bantuan kepada rakan saya untuk beliau menganjurkan pertandingan dengan hadiah utama iPhone 4. Kali ini, pertandingan yang di beri mana “Klik… Klikk…. KliKkkk…..I Like Kugeeku” memang mudah untuk disertai oleh sesiapa sahaja. Hanya dengan menyebarkan/promosi/memberikan kupon percuma daripada Kugeeku kepada kenalan anda, mudah bukan.

Kugeeku telah mengadakan satu pertandingan ataupun cabaran bersempena kempen kupon percuma dari mereka. Jesteru itu mereka sedang mencari sesiapa sahaja yang berminat untuk mempromosikan kupon percuma dari Kugeeku dan berpeluang memenangi hadiah utama iaitu BlackBerry Curve Smartphone.

Cabaran ini akan belangsung sehingga hujung tahun 2010 iaitu tarikh tutup ialah pada 31 Disember 2010. Hadiah-hadiah yang ditawarkan adalah seperti berikut:

1 X Hadiah Utama (> 3000 orang terbanyak) – Handphone BlackBerry Curve + Tajaan Produk Majlis (300 pax) + Komisen Perklik Maksimum RM 350.00 Wang Tunai + Karikatur Wajah anda percuma + T-shirt Ekslusif Kugeeku.

Atau

1 X Hadiah Tempat Pertama (< 3000 orang tertinggi) – Tajaan Produk Majlis (300 pax) + Komisen Perklik Maksimum RM 250.00 Wang Tunai + Karikatur Wajah anda Percuma + T-shirt Ekslusif Kugeeku

1 X Hadiah untuk Pemenang Tempat Kedua – Tajaan Produk Majlis (150pax) + Komisen Perklik Maksimum RM 150.00 + Karikatur Wajah anda Percuma + T-shirt Ekslusif Kugeeku

5 X Hadiah Saguhati (Minimum 500 klik) – Komisen Perklik Maksimum RM 50.00 Wang Tunai + T-Shirt Ekslusif Kugeeku

Untuk menyertainya, mudah sahaja. Anda perlu dapatkan kupon percuma Kugeeku sekarang juga di sini. Sebarkan kupon percuma tersebut dengan mempromosikan “Uniq Refferal Link” setelah anda mendaftar akaun khas anda. Jom sertai saya sekarang juga, sila klik kupon di bawah sekarang juga!

Kupon Percuma kugeeku

Kredit: wazy84[dot]com

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

20 thoughts on “BlackBerry Curve Untuk Dimenangi”

  1. salam bro
    Akhirnya ko join gak yer contest ni,best kan dapat kupon percuma,
    boleh buat macam-macam dengan kupon tu
    good luck bro

    P/s : terima kasih untuk backlink tu bro

    Reply
    • salam
      hehe, saja nak cuba nasib. geram gak tgk member2 duk pulun nak menang smartphone jerk. aku pun nak kena join gak la. tp kbykkan semua pasal review. segan pun ada nak join. hehe

      most welcome bro. 🙂

      Reply

Leave a Comment