Bantu Jika Inginkan iPhone 4

Salam sejahtera dan salam 1Malaysia, terima kasih saya ucapkan kepada anda semua kerana sudi singgah di blog yang comel ini. Terima kasih juga tidak terhingga kepada rakan-rakan blogger yang lain kerana atas sokongan yang diberikan selama ini, tanpa anda siapalah saya sekarang ini.

Baru-baru ini Apple telah pun mengeluarkan produk terbarunya iaitu siri iPhone seterusnya, iPhone 4. Kalau dibaca dalam pelbagai blog dan laman, pasti banyak yang menulis pasal iPhone 4 ini. Kalau sudah membaca, pasti ada yang ingin memilikinya bukan.

Saya juga ingin memiliki iPhone 4 ini, sejak dari dulu lagi saya ingin menggunakan iPhone. Tapi apakan daya, kewangan tidak mengizinkan. Lainlah kalau saya bekerja dengan syarikat telekomunikasi seperti kawan saya yang kerja di Maxis Center, dapat jugalah merasa pakai iPhone.

Hadiah Contest Nokia C3 Untuk iPhone 4

Kali ini saya ingin mengajak anda semua membantu rakan saya untuk menganjurkan sebuah contest dan sudah semestinya hadiah utama adalah iPhone 4. Tidak susah untuk membantunya, senang sahaja. Anda hanya perlu jadi rakannya di Facebook ataupun Twitter, ini adalah untuk memastikan dia dapat memenangi Nokia C3 sebelum menghadiahkan iPhone 4 untuk anda.

Untuk membantu beliau, anda bolehlah layari Hadiah Contest Nokia C3 Untuk iPhone 4. Di sana akan diterangkan secara lebih terpeinci lagi dan sudah pasti dapat memudahkan lagi agar kita sama-sama boleh memenangi iPhone 4. Jom bantu!

Promosi: Dapatkan Kupon Percuma Kugeeku yang bernilai sehingga RM50 sekarang juga dan anda berpeluang untuk memenangi SmartPhone Blackberry Curve serta tajaan produk Kugeeku.com klik banner di bawah:

Kupon Percuma kugeeku

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

27 thoughts on “Bantu Jika Inginkan iPhone 4”

 1. Pingback: BlackBerry Curve Untuk Dimenangi — Blog Mohd Isa
  • tahu takpa, aku lagilah dah teringin lama
   sejak dari iPhone 3 lagi
   insyaAllah, klu denaihati dapat Nokia C3
   boleh la kita ada peluang nak dapat iPhone 4 plak

   Reply

Leave a Comment