Category: Penulisan

Penulisan

Orang Putih Kata Link Exchange

Tukaran link akan dilancarkan tidak lama lagi…Aku berminat benar melawat blog rakan-rakan dan blog atau web yang aku main search je, ada yang menarik minat aku. Kepada sesiapa yang ada blog atau web untuk dikongsikan bersama, sila letak URL korang di bawah komen nun…tapi ada syarat tau. 1. Korang rasa …
Penulisan

Domain Baru Untuk blog mohd isa

Akhirnya aku mempunyai domain sendiri setelah sekian lama menceburi bidang blogging ni. Bukannya apa, sebelum ni aku malas skit nak kuarkan duit untuk blogging ni. Takut tak berbaloi plak, tapi bila tgk rakan2 seperjuangan dah ada domain sendiri. Tercabar plak rasanya. So aku pun minta la tolong dari rakan Ubuntu …
Penulisan

Mari Menggunakan Ubuntu!!!

Salam buat rakan-rakan sekalian, hari ini saya nak berkongsi tentang Operating System (OS) yang mudah digunakan dan menarik. Yang paling istimewa, ia adalah percuma. Saya baru sahaja berjinak-jinak dengan Ubuntu ni, amat mudah dipelajari dan menarik. Kini dengan Ubuntu, saya dapat mempelajari banyak perkara yang boleh dilakukan dengan komputer kita. …
Penulisan

Klik.my Menyingkatkan URL

Laman web yang memudahkan pengguna untuk menghafal sesuatu URL di mana ia dapat menyingkatkan sesuatu URL yang panjang kepada yang pendek. Selain itu juga ia dapat menyimpan sesuatu rahsia seperti pengguna internet yang lain tidak dapat mengubah URL asal seperti URL untuk program Affiliate. Cuba sekarang juga!
Penulisan

Jason Mraz – I’m Yours

Ini merupakan salah satu lagu kegemaran saya selain lagu-lagu lain. Lagu ini amat istimewa sangat bagi saya, kerana ia juga merupakan lagu kegemaran TUT…hehe…baca selanjutnya kalau ingin tahu.Well you done done me and you bet I felt itI tried to be chill but you’re so hot that I meltedI fell …
Penulisan

Tentang Mohd Isa

Tiada lafaz yang lebih agung? Salam perkenalan buat semua pengunjung dan pembaca semua. Di sini saya ingin memperkenalkan diri saya atas permintaan ramai. Nama diberi Mohammad Isa Ahmad Azan, dilahirkan pada April 09 di Taiping. Cukup untuk setakat ini dahulu. Harap maaf, jikalau ada pertanyaan sila lepaskan ia di comment …