Drama Indera Joned Slot Aksi TV3

Indera Joned sebuah lagi drama melayu yang bakal menemui anda pada 21 Mei 2012 ini. Drama yang bakal menggantikan drama Apa Celop yang baru sahaja berakhir pada 14 Mei 2012 yang lalu.

Para peminat drama melayu bakal disajikan sebuah drama pengembaraan yang penuh aksi dan mencabar, sudah pasti menyeronokkan untuk di tonton bersama keluarga. Indera Joned merupakan drama arahan Fairuz Loy ini akan menampilkan barisan pelakon-pelakon hebat seperti Aiman Hakim Redza, Anzalna Nasir, Puteri Sarah, Hairul Azreen, Syazwan Zulkifly, Qushairi Razali (Qi) dan ramai lagi.

Sinopsis Drama Indera Joned Slot Aksi TV3

Indera Joned mengisahkan Indera Joned yang dianggap sebagai seorang lagenda di Bukit Bunuh. Beliau amat dikenali sebagai pejuang yang sentiasa mempertahankan harta pusaka daripada dirampas oleh kumpulan Bintara Hitam.

Setelah bertahun lamanya, kini Bukit Bunuh terkenal dengan kewujudan pelbagai bahan artifak yang amat berharga. Sekumpulan anak muda bersama Prof. Dr. Azli telah tiba di Bukit Bunuh bagi melakukan aktiviti ekskavasi dengan bantuan pertolongan Epul. Namun pelbagai dugaan dan cabaran terpaksa mereka tempuhi. Berjayakah mereka menjumpai artifak berharga? Apakah kaitan pengembaraan ini dengan mitos Indera Joned?

Indera Joned Official Facebook

Download Drama Indera Joned Slot Aksi TV3

Akan dikemaskini, sila layari Drama Melayu. Indera Joned

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

9 thoughts on “Drama Indera Joned Slot Aksi TV3”

  1. agaknya la.. ejas la bro kot2 mna pon.. asl dpt solution nk dload kt tonton tu.. poning dh den usha2 kt tnet tuh..

    tkleh dload mvie tk kesah sgt.. tkleh dload JJCM wat jd penasaran nih. 🙁

    tnx bro!

    Reply

Leave a Comment