Feedly Membantu Menguruskan Feed RSS Anda

Reaksi pertama saya kepada Feedly setelah menggunakannya, memang terbaiklah. Nampak cool dan antaramuka seperti sebuah majalah memang tidak mengecewakan seperti pembaca Feed RSS yang lain yang pernah saya cuba.

Feedly
Feedly menampakkan ia mesra pengguna, lebih-lebih lagi kepada anda yang meminati untuk membaca sesuatu yang baru daripada laman web atau blog yang anda langgani. Ianya amat mudah, boleh digunakan pada browser Mozilla Firefox ataupun Google Chrome.

Ianya juga boleh digunakan dalam smartphone anda seperti iPhone dan Android, smartphone yang lain saya kurang pasti sama ada ianya bersesuaian ataupun tidak. Feedly juga boleh digunakan pada iPad 2 yang saya inginkan juga. Lihat tutorial yang disediakan di Feedly 5.x Guided Tour.

Selain itu juga ia boleh dihubungkan terus dengan akaun Twitter anda untuk melihat status terbaru rakan-rakan Twitter yang anda follow dipaparkan di sidebar seperti di dalam sebuah blog.

Terdapat banyak lagi fungsi yang dibawakan oleh Feedly dan anda boleh mencubanya sendiri. Untuk mendapatkannya, sila layari Feedly sekarang juga. Saya jamin, anda akan benar-benar berpuas hati. Selamat mencuba.

Nota: Feedly merupakan aplikasi yang mengintegrasikan dengan Google Reader, untuk menggunakannya anda hanya perlu login menggunakan akaun Google anda.

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

28 thoughts on “Feedly Membantu Menguruskan Feed RSS Anda”

 1. sebelum ni biasa guna google reader je.. 1st time tau pasal feedly ni..
  thanks bro, nak cuba juga ni..
  kalau dapat menang iPad 2, lepas tu guna feedly.. mesti tambah best melayari internet..

  Reply
  • uiks, google readear connect dengan google friends connect la ana. bukan suka2 follow je kat google friends connect tu tau. 🙂

   Reply

Leave a Comment