Fiber Broadband dari P1

Fiber by P1 sebuah lagi produk broadband terbaru daripada Packet One Networks Sdn. Bhd. (P1). Terdapat dua plan utama yang ditawarkan iaitu OneBiz untuk perniagaan dan OnePlan untuk pengguna biasa.

Fiber by P1 ini merupakan fiber broadband bagi pengguna yang memerlukan talian internet yang berkelajuan tinggi dan bandwidth yang besar. Ia bersesuaian pagi pengguna internet yang tegar, tidak kira menonton YouTube, menulis blog, bersosial di Facebook dan membuat kerja.

Fiber by P1 – OneBiz

P1 OneBiz Fiber
P1 OneBiz Fiber menawarkan 4 pakej dengan kelajuan 5, 8, 15 dan 30 Mbps berserta kuota data tanpa had. Semua pakej ini didatangkan dengan 4G on-the-go broadband dan sehingga 500 minit panggilan percuma. Harga bermula daripada RM199 sehingga RM429 dan amat sesuai digunakan di tempat kerja.

Lihat lebih lanjut lagi mengenai OneBiz Fiber di sini.

Fiber by P1 – OnePlan

P1 OnePlan Fiber
Manakala P1 OnePlan Fiber pula menawarkan 3 pakej iaitu bermula daripada kelajuan 5 Mbps dengan kuota data 50 GB, 10 Mbps dengan kuota data 100 GB dan 20 Mbps dengan kuota data 200 GB. Ia juga didatangkan dengan panggilan percuma sehingga 200 minit berserta 4G on-the-go broadband dengan harga bermula daripada RM169 hingga RM269.

Lihat lebih lanjut lagi mengenai OnePlan Fiber di sini.

Selain itu juga, Fiber by P1 juga akan memberi hadiah percuma seperti 4G USB Modem, DECT Phone, Premise Gateway dan Broadband Termination Unit. Menarik bukan? Siap dengan 4G modem.

Jadi apa tunggu lagi, dapatkan Fiber by P1 sekarang juga dan rasai kelajuan internet luar biasa yang mampu memuaskan hati anda setiap kali anda melayari internet. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Fiber by P1 sila layari laman sesawang P1.

Untuk sebarang pertanyaan mengenai Fiber by P1 ini, sila hubungi pihak P1 di Facebook ataupun Twitter.

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

8 thoughts on “Fiber Broadband dari P1”

  1. still mahal lagi bagi aku.. kat russia nie 50mbps speed, bayaran RM125 jer sbulan.. limitless… hohohoho.. takpe mungkin masa depan pasnie internet jadi murah dah kat m’sia…. 😀

    Reply

Leave a Comment