Merdeka: iPhone 3Gs Untuk Dimenangi Dengan Exabytes

Salam buat semua pembaca setia di blog mohd isa, kali ini saya ingin kongsikan sebuah lagi hadiah untuk anda menangi iaitu iPhone 3Gs. Bukan dari Maxis atau Apple, tapi dari salah sebuah syarikat hosting yang agak popular di Malaysia iaitu Exabytes. Jom nak tahu lebih lanjut klik sahaja selanjutnya di bawah entri ini.

Baiklah, saya akan terangkan secara ringkas bagaimana untuk anda sertainya. Mula-mula masuk ke laman ini atau pun klik pada banner di penjuru kanan blog ini.

Kemudian daftarkan diri anda di form seperti di bawah dan jangan lupa isikan Referrer’s Email dengan email saya mohdisa@live.com

Saya ingatkan sekali lagi, jangan lupa isikan Referrer’s Email ke email mohdisa@live.com Sama-samalah membantu rakan-rakan ya. Ini adalah salah satu cara untuk memenagi iPhone 3Gs ini.

Seterusnya anda akan menerima email dari pihak Exabytes yang memberi satu link khas untuk langkah seterusnya. Dalam link tersebut anda akan diberi coding khas untuk memaparkan banner seperti penjuru kanan blog ini.

Copy dan paste coding tersebut di dalam blog anda dan hasilnya akan anda dapat lihat muncullah sebuah banner yang menarik di sebelah atas penjuru kanan anda.

Lastly, luangkan masa anda untuk menjawab soalan kuiz dari Exabytes untuk menguji kepatriotik anda.

P/S: Join sekarang juga dan menangi iPhone 3Gs sekarang juga, anda tidak akan kerugian apa-apa. Entri ini dikreditkan khas kepada saudara Loq kerana menemukan saya ke peluang ini. Jadi jika anda entri yang menarik, jangan lupa kongsikan kepada saya. Sekian.

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

Leave a Comment