Peperiksaan Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29

Peperiksaan Penolong Pegawai Teknologi Maklumat akan berlangsung pada 8 Mac 2014 nanti. Sekiranya anda sedang mencari panduan bagi menjawab dengan cemerlang dalam peperiksaan tersebut, maka pihak kami ada berita baik untuk anda.

Anda kini boleh mendapatkan panduan bagi peperiksaan tersebut melalui link di bawah;

Peperiksaan Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29

Panduan peperiksaan ini telah dikeluarkan khas untuk membantu calon menjawab dengan cemerlang dalam peperiksaan Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29 ini nanti.

Dalam panduan tersebut terkandung contoh soalan peperiksaan Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29, nota ringkas berkaitan topik dan pelbagai soalan berkaitan Sahsiah dan Minat yang lain.

MENGAPA ANDA PERLU MENDAPATKAN PANDUAN INI

 

Untuk makluman, panduan ini merupakan panduan telah dihasilkan khas hanya untuk peperiksaan ini. Ia juga merupakan panduan lengkap yang boleh dijadikan rujukan bagi menjawab peperiksaan tersebut.

Melalui panduan ini, calon akan melihat sendiri jenis soalan yang mungkin di tanya dan “mungkin” diajukan nanti.

Dalam peperiksaan yang lepas, ramai calon telah mendapatkan panduan ini dan berpuas hati dengan kandungan yang dimuatkan.

Jualan akan di buka pada 3 Mac, pastikan anda menjadi yang terawal mendapatkan panduan ini sebelum terlepas. Akses link di atas untuk maklumat lebih lanjut.

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

1 thought on “Peperiksaan Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29”

  1. Amboi Zeo Unic guest post kat sini rupanya. tu aku pelik banyak sangat periksa penolong pegawai teknologi maklumat ni. Hehe goodluck! candidate

    aku nak guest blog kat sini boleh? hehehe 🙂

    Reply

Leave a Comment