Sebulan Untuk Menang Acer Aspire One

Perhatian: Entri ini akan menjadi sticky post sehingga 31 Disember 2010, untuk melihat entri terbaru sila scroll ke bawah. Terima kasih.

Peluang untuk memenangi Acer Aspire One hanya tinggal sebulan sahaja lagi, bukan sebuah malah dua buah Acer Aspire One untuk dibawa pulang. Malah hadiah contest yang diberi tema Hidup Untuk Memberi juga telah bertambah berupa wang tunai bagi tempat ke-2 hingga ke-10 bagi tiap-tiap kategori yang dipertandingkan.

Buat makluman, contest ini telah dilansungkan sejak 10 April 2010 yang lalu telahpun memasuki fasa terakhir yang akan tamat pada 31 Disember 2010 pada jam 11.59 malam. Terdapat dua kategori yang dipertandingkan untuk semua blogger, iaitu TOP REFERRER dan PENGOMEN TERBANYAK di blog Denaihati.

Bagi yang berminat, masih ada peluang untuk anda memenangi contest hebat ini yang hanya tinggal sebulan sahaja lagi. Jadi jangan sia-siakan peluang ini. Untuk melihat kedudukan terkini peserta-peserta yang bertanding, anda bolehlah melayari Review Final Contest Acer Aspire One.

Nyata persaingan di dalam contest Hidup Untuk Memberi dengan hadiah Acer Aspire One ini sungguh hebat, peluang juga masih terbuka kepada sesiapa yang berminat untuk memenangi hadiah-hadiah yang disediakan. Berikut adalah senarai hadiah terkini Hidup Untuk Memberi:

Hadiah untuk TOP REFERRER:
Hadiah pertama : 1 x Notebook Acer Aspire One
Hadiah kedua : 1 x RM500.00
Hadiah ketiga : 1 x RM250.00
Hadiah Saguhati : 7 x RM100.00

Hadiah untuk PENGOMEN TERBANYAK:
Hadiah pertama : 1 x Notebook Acer Aspire One
Hadiah kedua : 1 x RM500.00
Hadiah ketiga : 1 x RM250.00
Hadiah Saguhati : 7 x RM100.00

Jadi apa tunggu lagi, jom sertai saya sekarang juga di Acer Aspire One Untuk Anda Miliki Percuma. Jika anda tidak sertai pun apa salahnya jika anda menjadikan saya salah seorang TOP REFERRER dengan klik sahaja banner ACER ASPIRE ONE Untuk Dimenangi yang telah disediakan di blog saya. 🙂

Promosi: Dapatkan Kupon Percuma Kugeeku yang bernilai sehingga RM50 sekarang juga dan anda berpeluang untuk memenangi SmartPhone Blackberry Curve serta tajaan produk Kugeeku.com klik banner di bawah:

Kupon Percuma kugeeku

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

45 thoughts on “Sebulan Untuk Menang Acer Aspire One”

  • mudah-mudahan begitulah hendaknya, moga-moga ada lagi rezeki aku kali ni. haha, takpa bro. byk lagi contest yg bakal dianjurkan kelak. jangan mudah putus asa. 🙂

   Reply
 1. Pingback: Monthly Review – November 2010 — Blog Mohd Isa
 2. aku kalau nak duduk top 10 utk pengomen terbanyak memang susah.. kena usaha untuk referrer mungkin boleh lagi.. tapi tak taulah saingan akhir2 ni.. good luck untuk bro..

  Reply
  • samalah kita, nak kejar top10 pengomen memang sukarlah kot. takkan nak jadi spammer plak. hehe, kejar tuk referrer jelah jawabnya. tp saingan makin hebat ni. 🙂

   Reply

Leave a Comment