Free Domain By BroFramestone.com

Agak lama juga saya tidak menyertai contest yang dianjurkan oleh rakan-rakan blogger, kali ini sekadar ingin memeriahkan majlis dan tanda sokongan saya kepada rakan blogger yang saya respect iaitu Bro Framestone. Contest beliau pada kali ini juga amat mudah untuk dimenangi, tetapi macam biasalah. Setiap perkara mesti ada saingan dan nasib semata-mata.

Mengapa saya mengatakan nasib semata-mata, kerana kali ini anda perlu meneka jumlah wang pendapatan Bro Framestone daripada Nuffnang yang ingin di cash out oleh beliau. Hint untuk menekanya juga sudah diberikan oleh Bro Framestone, anda hanya perlu meneka sahaja dan perlu memenuhi syarat-syarat yang dikemukakan oleh beliau.

Apa hadiahnya, sudah pastilah sebuah domain yang akan ditaja oleh Bro Framestone seperti yang dinyatakan dalam tajuk di atas serta beberapa lagi hadiah lain yang telah ditaja oleh rakan-rakan blogger yang lain. Hadiah juga mungkin akan bertambah dari masa ke semasa sepanjang tempoh contest ini berlansung.

Contest dari Bro FramestoneFree Domain By BroFramestone.com

Tekaan Nuffnang yang Bro Framestone cash out RM500 dan anda pun boleh join sama.

 1. Ayong Qiela
 2. Denaihati
 3. Khairil Afzal
 4. Roslan Nazri
 5. Wazy

Klik pautan ini sebelum 12 Disember 2010 pukul 11.59 malam.

Okay, itu adalah penyertaan saya. Jadi anda bagaimana pula? Pastikan anda juga tidak terlepas daripada peluang untuk memiliki domain anda sendiri atau dijadikan koleksi bagi yang sudah mempunyai domain. Mudah sahaja, untuk syarat-syaratnya sila ke Contest – Free Domain Dari BroFramestone.

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

23 thoughts on “Free Domain By BroFramestone.com”

 1. Pingback: Tweets that mention Free Domain By BroFramestone.com — Blog Mohd Isa -- Topsy.com
  • ayark, tak bape faham ayat ni. wat2 faham jap. saja support kawan2. nnt nak support bro plak la. nak gak dapat ruang kat sidebar bro. hehe

   Reply
 2. ok isa.. bro terima penyertaan kamu… lepas dah tag kat facebook.. bro terus masukan nama kamu ek…

  eh error di situ.. teja jumlah cash out yg bro buat semalam… he..23x lancar je contest nie bro terus cash out

  Reply

Leave a Comment