Selamat Hari Lahir Lelaki Kacak

Lelaki kacak punya hari lahir? Lelaki kacak mana pulalah yang sambut hari lahirkan? Kalau sebut sahaja lelaki kacak, pasti teringatkan contest SEO yang sedang hangat berjalan sekarang ini.

Rasanya tidak terkejar saya untuk terus fokus pada contest tersebut, pesaingan boleh dikatakan semakin susah. Semakin ramai yang mengambil bahagian dan semakin banyak backlink sedang di bina dengan keyword yang dipertandingkan lelaki kacak.

Maklumlah, kalau hendak memenangi contest SEO ini. Teori sahaja tidak mencukupi jika tiada usaha yang dilakukan. Apa-apa pun, kepada semua peserta anda semua memang awesome. Boleh dikatakan first page untuk keyword lelaki kacak di Google sentiasa berubah-ubah.

Ini bermakna, pada pendapat saya bahawa setiap peserta masing-masing menjalankan usaha untuk merebut tempat pertama di enjin carian. Saya pula, berubah juga. Jauh kebelakang pula. 🙂

Apa-apa pun, saya tinggalkan dahulu mengenai contest SEO tersebut. Hari ini lebih penting, hari lahir lelaki kacak. Tanggal 9 April 2012 merupakan hari ulangtahun saya, yang ke berapa agaknya ya? Siapa yang tahu, diam-diam sudah. 🙂

Di sini saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua rakan-rakan yang sudi mengucapkan selamat hari lahir kepada saya, tidak kira di Facebook, Twitter, SMS dan yang paling awesome siap call nyanyikan lagu selamat hari jadi kepada saya.

Terima kasih semua.

Lelaki Kacak

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

16 thoughts on “Selamat Hari Lahir Lelaki Kacak”

Leave a Comment