Selamat Tahun Baru 2013

Selamat tahun baru kepada semua pembaca, rakan-rakan, mak dan abah, adik-adik dan tidak lupa juga kepada sahabat blogger yang dikasihi selalu. Hari ini 1 Januari 2013, bermulalah episod baru di dalam diari kehidupan.

Sebut pasal diari, harap dapatlah diari percuma nanti. Nak beli memang tak mahulah, better beli buku nota dari beli diari. Walaupun hidup dalam teknologi yang maju, tradisional tetap terbaik.

BBQ Tahun Baru 2013

Sambutan tahun baru kali ini agak berlainan pada kali ini jika dibandingkan dengan tahun-tahun sebelumnya. Padahal tahun sebelum ni sambut depan kaca televisyen dan monitor sahaja. Maklumlah, kalau di Perlis 1 Januari merupakan hari kerja. Tiada cuti.

Pada kali ini saya ambil cuti untuk meraikan tahun baru bersama rakan-rakan blogger, media sosial dan internet marketer. Sambutan tahun baru di rumah blogger Fazreen yang juga pemilik Oh Saya Gila Perfume. Sederhana tapi meriah itu penting.

Fazreen Tahun Baru
Gaya tuan rumah dengan BBQ dan Domino’s Pizza. – Pic Ariff Shah

Aktiviti sambutan tahun baru kali ini BBQ, Dominos Pizza, Secret Recipe dan Spaghetti. Tambahan layan movie What’s Your Number, Project X dan Captain America: The First Avenger. Memang layan habis.

aktiviti sambutan tahun baru 2013
Sambil makan layan movie Captain America: The First Avenger.

Yang paling best, dapat jumpa rakan-rakan blogger yang sebelum ini hanya dikenali dalam dunia maya sejak sekian lama dahulu. Antara yang turut hadir Ariff Shah, Mohd Ismail founder Rotikaya, Ayong Qiela tukang masak, Haru Elie, Paeh tuan rumah bersama, Khairil Afzal, Arif Ishak, Odin, Fiona RJ, Acul, Tengku Fariduddin a.k.a Cerita Mamat, Sham Hardy, Roslan Nazri, Aman Firdaus founder Amanz.my dan ramai lagi.

aman firdaus
Gambar wajib tayang, founder Amanz.my yang sibuk bekerja.

Ada antara mereka yang first time jumpa, memang menarik dan yang penting cool. Macam sebuah famili yang besar, gelak ketawa bersama tambah-tambah bila layan movie Project X yang hyper awesome. Semoga hubungan di antara kita semua tidak akan terputus sampai bila-bila. InsyaAllah.

Selamat Tahun Baru

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

21 thoughts on “Selamat Tahun Baru 2013”

  1. memang best gathering begini. Jarang ada gath di buat di rumah kediaman sebab biasanya di restoran. Anyway, next gath saya cuba mengadirkan diri.

    Reply

Leave a Comment