Tips Memikat Hati Seseorang

Pernahkah anda tertarik atau meminati seseorang dan ingin mendampinginya, sudah menjadi lumrah alam setiap manusia dijadikan berpasangan. Tetapi ianya tidak datang dengan mudah, bahkan anda perlu memikat hatinya dahulu sebelum dijadikan pasangan.

Jika sebelum ini saya ada berkongsikan tips yang patut dilakukan ketika pasangan anda menangis, pada kali ini saya akan kongsikan tips memikat hati seseorang untuk dijadikan pasangan. Maknanya tips pada kali ini khas buat rakan-rakan yang belum mempunyai pasangan.

Ramai yang beranggapan memikat seseorang adalah satu perkara yang mudah dan boleh dilakukan pada bila-bila masa. Tetapi pernahkah anda terfikir bahawa banyak hubungan yang dibina terputus di tengah jalan. Megapakah perkara sebegini boleh berlaku?

Ini mungkin berlaku kerana ilmu atau tips memikat seseorang tidak pernah diajarkan secara lengkat sama ada di sekolah ataupun universiti. Kita mungkin mempelajarinya melalui pengalaman orang lain, jika tidak pun melalui media massa seperti filem atau drama yang ditanyangkan. Maklumlah, drama melayu sekarang banyak mengisahkan kisah cinta.

Oleh yang demikian, ramai yang terikut-ikut dengan perkara-perkara sebegitu untuk dijadikan panduan memikat gadis ataupun jejaka. Tetapi adakah ianya benar-benar berjaya? Harus diingatkan bahawa perasaan seseorang bukan boleh dijadikan bahan ujikaji seperti ‘try and error’ ya.

Tetapi saya tidak kata salah jika anda memilih untuk menjadikan pengalaman, drama dan filem sebagai tips memikat seseorang. Mungkin ianya akan berjaya, tetapi salah langkah kita juga yang rugi.

Pernahkah anda mendengar atau membaca tips memikat seperti ini?

1) Jadilah diri anda sendiri
2) Jangan terlalu memaksa
3) Cuba memahami hatinya
4) Berikan dia hadiah-hadiah untuk menarik minatnya
dan banyak lagi tips-tips yang anda boleh cari di internet atau buku

Jika anda merasakan bahawa ia tidak cukup lengkap, mahukah anda melihat jika saya berikan anda satu tips lengkap bagaimana anda boleh berjaya memikat?

Dengan adanya ilmu yang betul, anda mampu mengambil langkah-langkah yang terbaik untuk memikat seseorang. Adakah anda berani mengambil risiko ‘try and error’ sedangkan si dia itulah orang yang anda idam-idamkan selama ini.

Maka dengan ini, kejayaan anda untuk memikat akan lebih terjamin dengan mengetahui tips memikat seseorang secara dengan lebih mendalam, anda mampu meningkatkan kejayaan anda untuk memikat si dia.

Anda boleh mengetahui tips memikat ini dalam satu panduan lengkap dalam bentuk ebook yang mengupas teknik-teknik memikat tersebut secara terperinci. Ianya ialah ebook โ€œPanduan Memikatโ€. Klik banner di bawah untuk dapatkannya sekarang:

Jika anda mahu berjaya memikat, anda wajib jadikan ebook ini sebagai sumber rujukan atau tips memikat seseorang untuk memastikan kejayaan dalam mengejar kebahagiaan percintaan hingga ke akhir hayat.

DOWNLOAD EBOOK PANDUAN MEMIKAT

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

14 thoughts on “Tips Memikat Hati Seseorang”

  1. Pingback: Book of Love dan Ombak Rindu โ€” Blog Mohd Isa
  2. jadi diri sendiri adalah kunci kejayaan dalam memikat dan memiliki hati seseorang yang benar-benar kita ingin miliki. kelebihan lain dan perkara lain tu add-on je bila hati sudah dimiliki

    Reply
    • bak kata pepatah, jadilah diri sendiri. betul tak bro? buang perasaan hipokrit untuk menjadi pasangan yang benar-benar ikhlas dalam bercinta. ๐Ÿ™‚

      Reply

Leave a Comment