Final AFF Suzuki Cup 2010 : Semangat #HarimauMalaya di Twitter

Hari ini mungkin sejarah bolasepak Malaysia akan tercipta jika permainan yang ditunjukkan dalam perlawanan akhir pertama AFF Suzuki Cup 2010 di Bukit Jalil kelmarin dapat diulang sekali lagi pada perlawanan akhir kedua di Indonesia yang akan berlansung jam 8.00 malam nanti.

Kemampuan yang ditunjukkan oleh anak didik Rajagopal terus diperbualkan di dada-dada akhbar, blog dan tidak ketinggalan sokongan yang diberikan oleh pengguna-pengguna Twitter. Khususnya pengguna Malaysia yang terus bersemangat dengan menaikkan pelbagai tag seperti #HarimauMalaya, #MalaysiaBoleh, #LoveMalaysia dan berbagai-bagai lagi.

Final AFF Suzuki Cup 2010
Semangat #HarimauMalaya di Twitter

Tidak ketinggalan juga, pengguna Twitter dari Indonesia dengan tag mereka #Garuda, #IndonesiaMasihBisa dan pelbagai lagi. Apa-apa pun, semoga Harimau Malaya terus garang membaham Garuda hari ini. Burung Twitter tetap akan menemani Harimau Malaya, pasti banyak update akan keluar mengenai Final AFF Suzuki Cup 2010 malam ini.

Adakah Malaysia mampu menewaskan Indonesia pada malam ini dan menamatkan penantian selama 14 tahun? Pastikan anda tidak ketinggalan untuk menonton perlawanan akhir kedua AFF Suzuki Cup 2010 malam ini dan terus menyokong Harimau Malaya. Seterusnya membawa pulang buat pertama kalinya AFF Suzuki Cup yang dulunya dikenali Tiger Cup.

Jika anda mempunyai akaun Twitter, jangan lupa untuk menyokong treading #HarimauMalaya di Twibbon.com. #HarimauMalaya – Support Now! – Twibbon.com

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

30 thoughts on “Final AFF Suzuki Cup 2010 : Semangat #HarimauMalaya di Twitter”

 1. Pingback: AFF Suzuki Cup 2010 : #HarimauMalaya Garang di Twitter — Blog Mohd Isa
 2. isa. aku g twibbon tadi. tEngok ada FB hang. aku try add. terkejut aku muka hang sebijik macam member aku….serious. ish aku dah kaget ni. hang pernah study Politeknik? PUO?

  Reply
  • yeke? aku pun rasa camtu gak, aku rasa cam kenal ko. time kat puo dlu…ko kelas apa ye dlu? aku mula2 ske, pastu smbg dip ambik dtk. hehe

   Reply
   • hhhhaaa….itu laaaa…ko budak sijil elektrik..aku DEM.cam ner aku kenal ko aku dah lupa la plak…hohoho…tak sangka aku ko ni blogger terkenal…mantap lah…boleh la menuntut ilmu sikit…hehe

    Reply
    • pergh, blogger terkenal? bila masalah plak. haha…ada2 je ko ni. ko kelas DEM yerk, sekali ngan Hafiz dak ipoh tu kan? yg men bola ng aku sekali.

     Reply

Leave a Comment