ganjaran hellogold

Dapatkan Ganjaran RM30 HelloGold Sekarang!

Sebelum ini saya ada perkenalkan apa itu HelloGold dan bagaimana hendak mendaftar akaun HelloGold dengan mudah. Pada kali ini, saya akan kongsikan bagaimana hendak mendapatkan ganjaran HelloGold sebanyak RM30.

Ya! Anda kini berpeluang untuk mendapatkan ganjaran RM30 bersama HelloGold! Gempak bukan? Sudahlah dapat melabur emas dengan mudah dan menggunakan modal yang kecil. Diberikan lagi ganjaran menarik, RM30 boleh buat modal beli emas atau beli roti Gardenia lagi weh!

Bagaimana hendak mendapatkan ganjaran HelloGold ini?

Mudah sahaja, anda hanya perlu tahu apa itu Boosted SmartSaver terlebih dahulu. Iaitu anda perlu membeli emas menggunakan plan SmartSaver HelloGold, lagi mudah dan menyenangkan. Di mana plan SmartSaver ini akan membantu anda membeli emas dengan harga terendah, jadi anda tidak perlu tenung graf emas setiap masa untuk membeli emas.

Langkah 1
Pengguna baharu: Muatturun & daftar HelloGold di sini. (masukkan kod MOHA7QC4 untuk rebat RM5)
Pengguna sedia ada: Kemas kini aplikasi anda ke versi terkini.

Langkah 2
Log masuk ke HelloGold dan mulakan Matlamat Baharu SmartSaver.

Langkah 3
Klik ‘Boosted SmartSaver’

Langkah 4
Buat tetapan dan isi dana SmartSaver bernilai minimum RM100/sebulan. Pastikan simpanan anda konsisten untuk 3 bulan.

Langkah 5
Terima ganjaran anda apabila tempoh simpanan lengkap!

Tempoh Ganjaran Boosted SmartSaver HelloGold

Tawaran ini telah bermula pada 23 Mac yang lalu dan akan berakhir pada 5 April 2020 dan tawaran ini hanya terbuka kepada 1000 pelanggan terawal sahaja. Jadi apa tunggu lagi, dapatakan tawaran ini sebelum terlambat!

Tetapi harus diingatkan, anda perlu konsisten menyimpan dana RM100 melalui akaun Boost anda selama 3 bulan berturut-turut. Barulah anda akan menikmati ganjaran RM30 ini. Tiada ruginya, apa salahnya anda menyimpan RM100 sebulan untuk melabur dengan emas bukan malah anda akan diberi ganjaran hebat lagi.

So, apa tunggu lagi. Jom mendaftar HelloGold dan mula melabur dengan emas sekarang juga bermodalkan yang rendah!

Untuk maklumat lanjut berkenaan ganjaran ini, anda boleh layari Boosted SmartSaver dan boleh melihat terma & syarat di sini.

Give a Comment