GiveAway Domain From MelRomeo.Com

Contest datang lagi, kali ini saya sekadar ingin memeriahkan lagi majlis. Oleh kerana pemenang contest ini dipilih secara rawak (Random.org) maka sesiapa sahaja berpeluang untuk memenanginya. Yang sudah ada domain, boleh tambah koleksi domain lagi. Yang belum ada, inilah peluang keemasan untuk memiliki jenama sendiri.

GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM

Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS

 1. Denaihati
 2. Azuanrazi
 3. Kujie
 4. Kulanz Salleh
 5. eTomyam

MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG

GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM

Mudah sahaja untuk anda semua menyertai contest GiveAway Domain Daripada Melromeo.com ini, anda hanya perlu ikut syarat dan peraturan ditetapkan di sini. Cepat, jangan terlambat. Tarikh tutup penyertaan adalah 30 November 2010.

Promosi: Dapatkan Kupon Percuma Kugeeku yang bernilai sehingga RM50 sekarang juga dan anda berpeluang untuk memenangi SmartPhone Blackberry Curve serta tajaan produk Kugeeku.com klik banner di bawah:

Kupon Percuma kugeeku

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

39 thoughts on “GiveAway Domain From MelRomeo.Com”

 1. menarik2.. nak masuk gak lah.. nanti aku masuk.. ingat nak tambah lagi satu cabang dengan domain ni (kalau menang lah… hehe).

  Reply
  • haha, mestilah dah masuk. len la aku cakap nak promosi jerk. hehe, random…so saja nak update blog jerk. takleh mengharap sangat kalau random ni.

   Reply
 2. Pingback: Tweets that mention GiveAway Domain From MelRomeo.Com — Blog Mohd Isa -- Topsy.com

Leave a Comment