Hidup Untuk Memberi : Jom Menang Acer Aspire One

Tora datang lagi, ops salah pula. Contest datang lagi, kali ini korang berpeluang untuk memenangi sebuah laptop Acer Aspire One daripada blog denaihati. Dulu aku telah memenangi RM100 dalam contest Hidup Berani Untuk Gagal yang lalu, kini korang juga berpeluang menjadi seperti aku.

Bukan sebuah, malah dua buah laptop Acer Aspire One untuk dimenangi untuk peserta yang bertuah. Apa yang pasti, contest kali ini pasti lebih menarik. Semua orang berpeluang besar untuk memenangi salah sebuah laptop Acer Aspire One kerana hanya perlu menjadi referral terbanyak ke blog denaihati dan menjadi pengomen terbanyak sepanjang tahun 2010 di blog denaihati.

Mudah bukan, semua orang pasti berpeluang untuk memenanginya. Jadi apa tunggu lagi, jom menangi salah satu laptop Acer Aspire One dengan hanya tiga syarat yang perlu diikuti. Mungkin korang boleh jadi salah seorang pemenangnya.

Syarat:

  1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog? Contoh: Saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog mohd isa.
  2. Follow @ http://twitter.com/denaihati
  3. Follow @ http://facebook.com/denaihati

Kepada blogger yang rajin mempromosi contest “Hidup Untuk Memberi” akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih besar hadiahnya.

Tarikh Tutup

Pada jam 11.59 pm, 31/12/2010

Keputusan

Pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest.

Untuk info selanjutnya, sila lawati blog denaihati sekarang juga. Mungkin korang boleh menjadi salah seorang pemenang contest pada kali ini.

Nota Hidup Untuk Memberi: Jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama Acer Aspire One dikebas orang. :)

Saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog denaihati.

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

16 thoughts on “Hidup Untuk Memberi : Jom Menang Acer Aspire One”

  1. Pingback: Get Free Acer Aspire One Netbook Now — Blog Mohd Isa
  2. Pingback: Senarai Blog Yang Menyertai Contest Hidup Untuk Memberi | wazy84[dot]com
  3. Pingback: Eh! Top Referral Contest Acer Aspire One | Hidup Untuk Memberi | KronologiHidupku Si Buchuk

Leave a Comment