Insentif Tunai Dengan Backlinks

Rasanya sudah sebulan insentif tunai dengan backlinks ini telah diperkenalkan oleh salah seorang blogger terkenal di Malaysia iaitu saudara Ilham atau lebih dikenali sebagai Denaihati. Ya, jika anda seorang blogger dan ingin membuat duit dengan blog anda inilah peluang yang perlu diambil oleh anda semua.

Insentif tunai yang telah dijalankan di blog Denaihati sejak 1 Julai yang lepas memang benar-benar menarik minat aku, maklumlah sambil menulis blog boleh menghasil duit. Caranya mudah sahaja, berikan backlinks sebanyak mungkin ke blog Denaihati dan jadi salah sebuah blog daripada Top 10 link referrer ke blog Denaihati.

Mudah bukan, dengan hanya menjadi antara top 10 link referrer anda berpeluang membuat duit dengan blog anda tanpa bersusah payah menyertai sebarang contest. Tinggal hanya lima bulan sahaja insentif tunai dengan backlinks ini akan diberikan kerana insentif ini akan ditamatkan pada 31 Disember 2011 kelak.

Jadi apa tunggu lagi, jadilah salah seorang penyumbang trafik ke blog Denaihati dan buat duit dengan blog sekarang juga. Untuk keterangan lanjut, anda bolehlah melayari Insentif tunai untuk setiap trafik ke blog denaihati sekarang juga dan anda mungkin boleh menjadi salah seorang top 10 link referrer ke blog Denaihati lima bulan berturut-turut.

Selain itu juga, anda digalakkan menjadi salah seorang pengikut blog Denaihati. Kerana banyak peluang dan faedah yang anda akan perolehi. Rasanya sudah hampir dua tahun saya mengikuti blog tersebut, banyak faedah yang saya perolehi. Terutama daripada segi mempromosikan blog dan banyak lagi (ini anda kena pandai cari sendirilah).:)

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

35 thoughts on “Insentif Tunai Dengan Backlinks”

 1. nice campaign by denai hati..teringin nak join gak..tapi aku berdomain baru..susah skit kot..takpela aku support kawan2 yang join jela..hehe 🙂

  Reply
 2. DenaiHati memang pemurah orangnya 🙂

  Moral of the story, manfaatkan rangkaian untuk bersama-sama hidup untuk memberi. Satu idea baru dalam dunia blogging Malaysia.

  Erk, saya takde sponsor besar,kecil-kecilan sahaja.

  Reply
 3. Rasanya tak mampu nak mengikuti setiap saat dgn internet, kerjaya sendiri kena utamakan jugak. Sekadar suka2 aje…. beri pd yg memerlukan aje. .

  Reply

Leave a Comment