Jom Bertukar Like dan Pengikut di AsiaCube

AsiaCube merupakan sebuah laman web yang baru dilancarkan di mana ia memberikan peluang kepada ahlinya untuk bertukar LIKE Facebook fanpages atau pengikut di Twitter. Selain daripada Facebook dan Twitter, pengguna laman ini juga boleh bertukar trafik selain memberi sokongan pertukaran kepada rangkaian social lain iaitu Google+, YouTube, Linkedin, Stumbleupon dan pengiklanan banner.

AsiaCube – The Best Social Exchange Portal

Pihak AsiaCube menyatakan bahawa laman web mereka ialah percuma untuk digunakan sepenuhnya semua modul yang ada di laman tersebut. Namun begitu, keahlian VIP juga ditawarkan dengan yuran yang berpatutan dan mempunyai kelebihan tersendiri.

Kesemua aktiviti pertukaran di AsiaCube menggunakan matawang maya berbentuk β€˜Coins’. Coins boleh didapati dengan pelbagai cara seperti berikut:

  • Like, follow , retweet atau melayari rangkaian social pengguna lain (Percuma)
  • Aktif setiap hari dengan claims “Daily Bonus” (Percuma)
  • Mendapat kupon promosi (Percuma)
  • Mengajak ahli baru melalui pautan Affiliate (Percuma)
  • Membeli terus Coins dengan harga berpatutan.

Coins akan digunakan sebagai modal untuk melakukan pertukaran sesame ahli. Semakin banyak coins anda semakin banyak pertukaran yang anda boleh buat.

Laman ini juga memberi peluang kepada ahlinya untuk membuat pendapatan sampingan. Bonus sebanyak USD0.01 akan diberikan kepada setiap ahli lama yang mengajak ahli baru melalui pautan affiliate.

Sempena pelancaran laman ini, kupon promosi untuk mendapat Coins tambahan telah dikeluarkan oleh pihak AsiaCube. Gunakan kupon “ASIACUBE” untuk mendapatkan coins tambahan. Jom mendaftar secara percuma sekarang juga!

Blogger dan admin fanpages juga dijemput untuk mempromosikan AsiaCube dan dijanjikan dengan bonus istimewa. Hubungi pihak AsiaCube dengan menggunakan email: hello@asiacube.com

Jom sertai AsiaCube sekarang juga!

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

18 thoughts on “Jom Bertukar Like dan Pengikut di AsiaCube”

  1. Pingback: Tip Pengguna Facebook β€” Blog Mohd Isa

Leave a Comment