Jom Sertai Fantasy Premier League 2012/2013 Malaysian EPL Fan Club

Premier League – Semalam sempat menonton perlawanan Community Shield di antara Chelsea dan Manchester City. Tak sedar pula bahawa English Premier League bakal bermula tidak lama lagi, maklumlah sibuk berpuasa sambil layan sukan olimpik 2012.

Kalau nak tahu, saya merupakan peminat dan penyokong kelab Manchester United. Penyokong setia dan bukan lalang semata-mata. Paling penting tidak suka mengutuk dan mengata pasukan lain tidak tentu pasal.

Bagi peminat tegar dan penyokong kelab-kelab Premier League pasti tidak sabar-sabar menunggu musim 2012/2013 ini. Pasti bertambah menarik setelah Manchester City menjadi juara pada musim lepas.

Dan baru-baru ini menjulang piala Community Shield yang dikatakan dulang yang dimenangi oleh Manchester United musim lepas dengan menewaskan Chelsea 3-2. Kalau nak tahu, itu perisai bukan dulang dan hadiahnya jauh lebih mahal dari piala liga atau Carling Cup tidak silap saya.

Premier League 2012/2013 bakal bermula pada 18 Ogos 2012 ini, bagi yang mengikutinya pasti sudah tahu mengenai Fantasy Premier League. Jadi saya ingin mengajak anda semua untuk menyertai liga Malaysian EPL Fan Club dengan kod yang disediakan di bawah:

http://fantasy.premierleague.com/
Malaysian EPL Fan Club (classic league): 517553-175565
Malaysian EPL Fan Club H2H (head-to-head): 956140-233106

Pengenalan Malaysian EPL Fan Club – Premier League

Malaysian EPL Fan Club merupakan sebuah fan page yang telah dibangunkan oleh rakan saya di Facebook. Mengumpulkan peminat dan penyokong English Premier League, terutama kelab-kelab tertentu.

Motif penubuhan adalah untuk menyampaikan info mengenai Premier League terbaru selain bercerita mengenai Premier League di Malaysian EPL Fan Club. Untuk menyertai Malaysian EPL Fan Club sila ke https://www.facebook.com/Malaysian.EPL.FC dan klik LIKE.

Premier League

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

15 thoughts on “Jom Sertai Fantasy Premier League 2012/2013 Malaysian EPL Fan Club”

Leave a Comment