MASUM Cup 2010

Salam sejahtera dan salam 1Malaysia buat semua pengunjung Blog Mohd Isa, buat pengetahuan korang semua. MASUM Cup 2010 (bolasepak) akan bermula tidak lama lagi pada 24 Mei 2010 nanti. Bertempat di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Sri Iskandar, Perak Darul Ridzuan.

Pada tahun ini aku juga terlibat sama sebagai pemain untuk Universiti Malaysia Perlis (UniMAP). MASUM Cup 2010 dijangka akan tamat pada 28 Mei 2010 jika tidak ada halangan yang melanda. Oleh yang demikian, aku mungkin juga tidak dapat mengemaskini Blog Mohd Isa dalam tempoh tersebut.

Jika ada masa terluang, insyaAllah aku akan cuba update dengan entri-entri terbaru atau khabar berita mengenai MASUM Cup 2010 ini. Apa-apa pun, doakan pasukan aku agar dapat melakukan yang terbaik. Di bawah ini, aku paparkan pasukan yang bertanding dan jadual kejohanan MASUM Cup 2010.

MASUM CUP 2010
MASUM CUP 2010 Pool
Bagi yang duduk berhampiran dengan UiTM Sri Iskandar, Perak. Sudi-sudilah datang memberi sokongan kepada pasukan-pasukan yang bertanding. 🙂

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

32 thoughts on “MASUM Cup 2010”

    • dulu, ko ada datang tgk tak? team aku kalah awal la plak. hehe, persiapan tak cukup.
      .-= mohdisa´s last blog ..MASUM Cup 2010 =-.

      Reply
  1. ko ad gaya seorang juara bro..gudluck..hahaha
    .-= azizan4444´s last blog ..Dua Jiwa Satu Hati (kisah bola sepak) =-.

    Reply
    • gaya je tak cukup, haha
      dah kalah suku akhir la bro
      takda rezeki
      ades
      .-= mohdisa´s last blog ..MASUM Cup 2010 =-.

      Reply
  2. gud luck, semoga berjaya 🙂
    .-= Mr.Z´s last blog ..Perbezaan Dulu Dan Sekarang! Pelajar Kini Semakin Ganas! =-.

    Reply
  3. haa…Uitm dekat di hati..hihi. mari menyokong

    Latest Entri : Taktik menewaskan Abdul Rahman dengan sebelah tangan atau sebelah mata (PES)
    .-= fndrocka´s last blog ..Taktik menewaskan Abdul Rahman dengan sebelah tangan atau sebelah mata(Pro Evolution Soccer) =-.

    Reply
    • datang, jgn tak datang. berita terkini, UiTM berjaya melayakkan diri ke separuh akhir dalam Winner Pool.
      .-= mohdisa´s last blog ..MASUM Cup 2010 =-.

      Reply
  4. semoga menang good luck
    .-= ishak´s last blog ..Tahniah kepada shahir kerana berjaya menjadi juara akademi fantasia 8 =-.

    Reply
  5. dulu aku pernah masuk MASUM..
    main ragbi tapi kalah separuh akhir haha
    .-= Syafrizal´s last blog ..Masukkan Kalendar Google ke dalam blog anda =-.

    Reply
      • aku main UPM dulu…
        main ragbi
        .-= Syafrizal´s last blog ..Memasukkan kalendar Google ke dalam blogspot =-.

        Reply
          • hehe tu zaman muda2 dulu la..
            skrg main bola je untuk keep fit..
            badan pun kene sihat jugak
            tapi nak main ragbi balik tu .. mungkin jarang kot
            ada gak member2 lama panggil buat alumni
            tapi tak larat lak rasanya haha
            .-= Syafrizal´s last blog ..Bekam – Perawatan Sunnah Nabi =-.

            Reply
  6. semoga unimap menang
    blh jugak naikkan nama perlis.ahaha
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Facebook dan Mind Control ? =-.

    Reply
  7. Pingback: Tweets that mention MASUM Cup 2010 — Blog Mohd Isa -- Topsy.com

Leave a Comment