Penulisan

Orang Putih Kata Link Exchange

Tukaran link akan dilancarkan tidak lama lagi…

Aku berminat benar melawat blog rakan-rakan dan blog atau web yang aku main search je, ada yang menarik minat aku. Kepada sesiapa yang ada blog atau web untuk dikongsikan bersama, sila letak URL korang di bawah komen nun…tapi ada syarat tau.

1. Korang rasa blog korang menarik. (tak kisah sgt)
2. Mesti taruk link aku dulu dalam blog korang. (wajib ni)
3. Blog korang tiada unsur lucah dan berbaur perkauman. (lagi wajib)
4. Itu je kut. (akan ditambah kemudian)



One Response

  1. eanz October 12, 2011

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.