Promosi Merdeka Dari ServerFreak

Tahukah anda bahawa ServerFreak merupakan salah sebuah penyedia web hosting terbaik di Malaysia? Ini kerana perkhidmatan mereka yang cekap dan pantas dalam memberi sokongan yang diharapkan.

Saya merupakan salah seorang pengguna pakej web hosting daripada ServerFreak sejak dari tahun 2010 lagi. Sepanjang menggunakan web hosting terbaik di Malaysia, ServerFreak banyak memberi bantuan jika menghadapi masalah.

Perkhidmatan pelanggan yang cepat dan pantas memberikan kelebihan kepada mereka, tidak sampai 24 jam masalah dapat diselesaikan. Saya pernah menghadapi serangan penggodam, di mana hampir keseluruhan blog kepunyaan saya lumpuh.

Oleh kerana saya tidak dapat menyelesaikannya, saya terus menghubungi ServerFreak untuk mendapatkan bantuan. Alhamdulillah, tidak sampai 24 jam semua blog saya dapat diselamatkan. Jom lihat promosi daripada ServerFreak di bawah:

ServerFreak 56th Merdeka Promo! 50% Discount

serverfreak merdeka promo

Apa tunggu lagi! Dapatkan penyedia web hosting daripada ServerFreak sekarang juga! Jangan lupa masukkan kod promosi merdeka56. Klik sini untuk dapatkannya.

P/S: Promosi ini hanyalah untuk pakej Elite ke atas dan berakhir pada 31 Ogos 2013. ServerFreak

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

24 thoughts on “Promosi Merdeka Dari ServerFreak”

Leave a Comment