Advertorial

Sure White Beauty Plus Kolagen

Produk Sure White Beauty Plus merupakan produk kesihatan kecantikan yang mampu membuat kulit anda akan kelihatan lebih licin, muda dan cerah seawal 7 hari. Sure White Beauty Plus ini direka khas menggunakan Japan Bio Technology. Kandungan premium yang terdapat di dalam Sure White Beauty Plus yang menjadikan ia amat berkesan untuk kesihatan dan kulit anda.

Berikut merupakan sedikit review ringkas mengenai produk Sure White Beauty Kolagen.

Adakah anda mempunyai masalah berikut?

– Masalah Warna kulit tidak sekata..
– Masalah Liang pori-pori terbuka..
– Masalah Kulit Kering..
– Masalah Kulit Berminyak
– Masalah Kulit Kusam
– Masalah Jerawat dan Parut Jerawat
– Masalah Tumit kaki
– Masalah rambut Gugur
– Masalah SembelitJangan Risau Surewhite Beauty Plus dapat membantu!!!!!

sure-white-beauty-plus

Apakah Kandungan Utama Yang Terdapat Di Dalam Sure White Beauty Plus

** Hydrolyzed Collagen ( ikan Talapia )
Kebaikannya ialah tidak Berbau, membantu penyerapan yang lebih cepat selain mampu menegang dan menganjalkan kulit. Kolagen talapia ini juga dapat mengurangkan dan menghilangkan garis-garis halus serta kedutan terutamanya di wajah dan leher, menghalang kulit dari kering dan kerengsaan serta mampu melembapkan kulit. Dengan adanya kolagn ini juga ia akan dapat membantu mengurangkan pori-pori terbuka, mengurangkan lingkaran gelap dan eyebag di bawah mata selain dari menganjalkan payudara, dan punggung serta membantu memudarkan kesan parut baru dan lama.

** Enzyme L-Glutathione
merupakan Agen Antioksida yang mampu menghalang radikal-radikal bebas dari diserap oleh tubuh, membantu meenguatkan sistem imunisasi tubuh untuk melawan penyakit, bersifat nyah nakotin untuk membantu merawat masalah ketagihan rokok kerana gluthatione mampu menyerap sebarang organik yang bertoksik untuk dikumuhkan melalui urin atau hempedu, melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam saluran darah termasuk kolesterol berbahaya, agen yang dapat menbantu pencerahan kulit dengan menukarkan eumelanine iaitu pigmentasi kulit gelap, coklat, kuning langsat dan sawo matang kepada pigmntasi kulit kemerahan atau juga disebutkan sebagai phaeomelanin selain dari melambatkan proses penuaan kulit.

** Extract Tanaka
merupakan sumber utama kecantikan kult yang diamalkan oleh wanita Myanmar sejak lebih dari 2000 tahun yang lalu. Ekstrak tanaka ini berfungsi untuk memudar dan menghilangka jerawat, parut jerawat dan jeragat.

** Sarang Burung
Sarang Burung bertindak sebagai agn yang dapat membantu sistem pernafasan dan menguatkan paru-paru oleh yang demikian ia dapat mengurangkan kahak dan menyembuhkan batuk. Selain itu kandungan kolagen yang terdapat didalamnya dapat membantu sistem pencernaan dan melancarkan peredaran darah di dalam pembuluh darah. Saraang burungi ini juga baik untk golongan berusia emas untuk menguatkan tulang, urat dan daya tahan tubuh dan ia juga mencegah pembentukan sel-sel barah.

CARA PENGAMBILAN SURE WHITE BEAUTY PLUS

  • 2 scoop dicampur dengan 120ml-150ml air kosong sejuk/biasa..Nak sedap boleh letak 1-3 biji ais
  • Goncang menggunakan shaker
  • Ambil 2 kali sehari iaitu pagi sebelum makan(untuk hasil yang optimum) dan malam sebelum tidur(membantu proses digenerasi sel baru)
  • Banyakkan minum air kosong dan cuba elakkan minuman berkafein

HARGA SURE WHITE BEAUTY PLUS KOLAGEN

Pakej Cantik Gebu..Kulit Lebih Licin, Muda, Cerah.. Sure White Beauty Plus didatangkan dalam 3 size utama seperti di bawah;

  • SUREWHITE BEAUTY PLUS 950,000MG Rm150(sm), Rm160(ss)(Penggunaan 2 Bulan)
  • SUREWHITE BEAUTY PLUS 500,000MG Rm95(sm),Rm105(ss) (Penggunaan 1 bulan)
  • C-GLOW FACTOR 60,000MG (60 biji tablet) Rm120(sm), Rm125 (ss) 60 biji untuk sebulan..

DAPATKAN SURE WHITE BEAUTY PLUS DARI AGEN YANG SAH

Untuk pembelian dan maklumat lanjut anda boleh terus ke laman berikut:

2 Comments

  1. Rina December 7, 2013
  2. Adam July 18, 2013

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.