UniMAP Dilanda Wabak H1N1?

Salam sejahtera buat semua pembaca blog mohd isa, terlebih dahulu saya ingin memohon ampun dan maaf andai kelewatan saya untuk menulis entri terbaru di blog ini. Seperti yang anda ketahui sekarang, wabak H1N1 telah menular ke dalam negara kita.

Tidak terlepas juga IPT-IPT yang berada di negara kita, paling popular UiTM Pauh. Di mana diarahkan tutup selama seminggu, ini juga menyebabkan kesemua UiTM diarahkan bercuti selama seminggu untuk keselarasan UiTM itu sendiri. Mungkin IPT lain juga terlibat dan masih belum disahkan.

Keadaan ini juga tidak dapat dielakkan di tempat saya belajar sendiri, menyebabkan pembelajaran ditangguhkan. Saya pun tidak mengetahui keadaan sebenar, mungkin saya perlu dapatkan berita terkini kelak dan saya akan updatekan secepat mungkin. Apa yang mungkin berlaku, pihak atasan telah mengarahkan penangguhan pembelajaran dan pelajar dilarang keluar dari kolej kediaman masing-masing kecuali keluar untuk makan.

Ini juga menyebabkan Kejohanan Sukan antara ahli Malaysia Technical University Network yang dijadualkan berlansung pada 31 Julai hingga 2 Ogos 2009 ditangguhkan sehingga tarikh yang akan diberitahu kelak. Apa-apa pun saya mendoakan agar keadaan iini dapat dikawal dengan sebaik mungkin oleh pihak yang berkaitan dan para pelajar sendiri dapat memberi kerjasama sebaik mungkin.

Pst..Ada gambar yang hendak dikongsikan bersama anda semua. Awek siapalah ini?

Sekadar gambar hiasan, jikalau sesiapa yang kenal dengan awek ini. Silalah cerita serba sedikit tentang beliau. Tapi tidak mengapa jika kering sama kering. 🙂

P/S: Entri ini akan diupdate dari masa ke semasa. Harap maklum. (Sekali baca macam beritalah pulak)

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

Leave a Comment