Penulisan

Windows 7 RTM AIO Telah Tiba

Kali ini aku tersenyum lebar, pesanan aku telah pun sampai. Yang dinanti telah muncul tiba, cuma penggunaannya sahaja belum dilaksanakan. Windows 7 RTM AIO (All In One) yang aku pesan dari saudara Kill-Vearn telah pun sampai kepangkuanku pada 22 Ogos 2009 jam berapa aku tidak perasan.

Windows 7 RTM AIO ini menurut apa yang aku faham didatangkan dengan kemudahan untuk menginstall windows dalam 32bit ataupun 64bit. Jadi ia boleh di install dalam 32bit atau 64bit mengikut processor yang korang pakai. Macam aku mestilah akan memakai 64bit punya. Ini kerana, ia akan menampung RAM yang kita pakai.

Aku pun tak berapa pandai nak cerita secara penulisan ni. Kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut, baik korang lawati blog Kill-Vearn. Kat sana nanti korang boleh tahu dengan lebih lanjut mengenai Windows 7 ni.

Buat pengetahuan korang semua, aku belum run Windows 7 RTM AIO ni kat lappy aku. Sebab aku masih menggunakan Windows 7 RTM biasa dahulu. Mungkin dalam masa terdekat nanti aku akan install. Jadi boleh la aku cerita panjang lebar lagi. So apa tunggu lagi, sesiapa yang berminant untuk mendapat Windows 7 RTM AIO ni boleh la pesan dengan saudara Kill-Vearn ya. Sekian dahulu dari aku. Adios.



31 Comments

  1. Syafrizal May 17, 2010
    • Mohd Isa May 17, 2010
      • Syafrizal May 17, 2010
        • Mohd Isa May 17, 2010
          • Syafrizal May 17, 2010
        • Mohd Isa May 17, 2010
          • Syafrizal May 17, 2010
        • Mohd Isa May 17, 2010
          • Syafrizal May 17, 2010
        • Mohd Isa May 17, 2010
          • Syafrizal May 17, 2010
        • Mohd Isa May 17, 2010
          • Syafrizal May 17, 2010
        • Mohd Isa May 17, 2010
          • Syafrizal May 17, 2010
        • Mohd Isa May 17, 2010
  2. mohdisa August 24, 2009
  3. mohdisa August 24, 2009
  4. Rjuna August 23, 2009
  5. safar August 23, 2009
  6. mohdisa August 23, 2009
  7. pauhputik August 23, 2009
  8. pauhputik August 23, 2009
  9. mohdisa August 23, 2009
  10. elyass August 23, 2009
  11. mohdisa August 23, 2009
  12. Mus August 23, 2009
  13. mohdisa August 23, 2009
  14. KV August 23, 2009
  15. mohdisa August 23, 2009
  16. Luth Textile August 23, 2009

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.