Category: Penulisan

Penulisan

Game: Rapala Pro Fishing

Salam semua pengunjung, entri ni pasal game Rapa Pro Fishing. Dipost atas permintaan saudara Vale. So Vale, bolehlah download ye. Description The #1 developer/publisher of outdoor sporting games has teamed with the #1 fishing brand to focus on the #1 participation sport in North America – the result is THE …
Penulisan

Game: Monster Trucks Nitro

Salam buat semua pembaca semua, hari ini saya nak berkongsi apa yang dikongsikan oleh saudara Adzfar dengan saya. Game Monster Trucks Nitro akhirnya mempengaruhi minda saya untuk bermainnya. Game ini mudah sahaja, pada pandangan kasarlah. Tapi sebenarnya mencabar, sehingga membuatkan anda ingin membaling keyboard. Itu kata Adzfar kepada saya (hehe …
Penulisan

Keselamatan Berinternet

Salam buat pengunjung yang setia, hari ini saya ingin berkongsi sedikit tip tentang dunia internet. Dalam sedar tak sedar, mungkin website yang kita layari akan menghantar virus ke komputer kita. Bagi yang ada internet security, maybe boleh tangkis virus tu. Tapi kita boleh elakkannya dari awal lagi dengan menggunakan satu …
Penulisan

Nama Jepun?

Salam sejahtera, semoga anda semua sihat dalam keadaan gembira selalu. Buat para pengunjung dan para pembaca yang setia di blog ini, hari ini merupakan hari Jumaat. Apa kena mengena entri ini dengan hari Jumaat pun saya tak tahu (merepek sudah). Senget kata seorang rakan blogger saya kepada saya. Maklumlah, bila …
Penulisan

Komen Pic ni Dengan Ikhlas Ye!!!

Salam buat pengunjung semua, semoga berada di dalam keadaan sihat sentiasa. Hari ini merupakan hari yang berbahagia. Nak tahu kenapa? Saya sendiri pun tak tahu (haha…apa merepek plak ni…ades…buntu) Okay, kat sini saya ada publishkan pic saya sewaktu di Phuket, Thailand. Lawatan sambil belajar (padahal lawatan sambil makan angin). Nak …
Penulisan

Idea?

Salam buat semua pengunjung blog mohd isa, kali ini saya nak berkongsikan satu entri yang tah apa-apa bagi saya. Entri ini lebih kepada luahan rasa oleh saya sendiri. Idea? Di dalam pemikiran saya, idea merupakan satu pemikiran bernas yang perlu ada dalam hidup dan otak seseorang. Ini kerana dengan idea …