Peluang Memiliki HTC Desire HD Percuma

Sekadar ingin berkongsi dengan rakan-rakan mengenai peluang untuk memiliki smartphone HTC iaitu HTC Desire HD daripada DealMates.com secara percuma. Tidak perlu membayar apa-apa kerana ia ditawarkan dengan harga 100% diskaun.

HTC Desire HD Percuma

Menarik bukan tawaran daripada Dealmates.com anda mampu memiliki HTC Desire HD secara percuma, jika sebelum ini saya ada kongsikan tawaran dari Dealmates.com juga iaitu Apple Macbook Air. Kali ini mereka ingin memberi HTC Desire HD percuma pula.

Apple iPad 2 Percuma

Tidak salah jika sekadar ingin mencuba nasib, maklumlah hadiah HTC Desire HD percuma ini diberikan berdasarkan cabutan bertuah. Bolehlah anda mencuba nasib bersama-sama saya, sertai saya sekarang juga untuk memiliki HTC Desire HD percuma sekarang juga!

Bagi sesiapa yang berminat, bolehlah turut serta bersama saya mencuba nasib mencari tuah di Dealmates.com secara rela hati dan bukan secara terpaksa. Dapatkan HTC Desire HD sekarang juga!

Makluman: Tarikh tutup penyertaan pada sebelum 22 Mac 2011, apa tunggu lagi. Jom sertai sebelum terlewat.

P/S: Hari lahir saya semakin hampir, ada sesiapa hendak hadiahkan saya sebuah smartphone BlackBerry tak? Saya teringin sangat nak pakai satu. 🙂

Sebarkan kepada rakan-rakan anda!

17 thoughts on “Peluang Memiliki HTC Desire HD Percuma”

 1. Pingback: 5 Most Wanted Gadget — Blog Mohd Isa
 2. ek aku malas dah nak promote
  biar la, sapa ada luck bagus la..gudluck bro..hehe
  hepy besday pasni, kacak dan bergaya lagi la aku lepas ni.haha

  Reply
  • haha, ini entri pantas dari aku. bz skit dua tiga hari ni. tak tau nak menulis apa. kalau ada luck, adalah rezeki tu. anyway, thanks bro. takmo kasi hadiah ke? 🙂

   Reply
 3. menarik. kalau dapat ni…memang bangga jugalah rasanya hehe.
  cuma tak berapa faham macam mana cabutan bertuah tu dibuat lepas masuk ke web tu. camana ek?

  Reply

Leave a Comment